Opetus

Sannan Musiikkikoulu tarjoaa innostavaa ja ammattitaitoista musiikinopetusta kaikenikäisille. Tarjonnastamme löydät:

Luethan myös peruutusehdot.

“Välillä unohtuu, mihin opettajia tarvitaan: – tavoitteiden saavuttamiseen – joo – mutta lisäksi rohkaisemiseen, opastamiseen, sopivien harjoitusten valintaan ja oppimisen kautta musiikin ilon löytämiseen – ja haasteiden pilkkomiseenkin, kun välillä oppiminen tuntuu hitaalta ja hankalalta. Olipa onni, että koputin oikealle ovelle, päätin uskaltaa ja pääsin oppilaaksi.
Kiitollisena suosittelen lämpimästi muillekin!”

Pianotunnit

Pianotunneille voi tulla kuka tahansa, ikärajaa tai vaadittua lähtötasoa tunneille osallistumiselle ei ole. Into ja halu oppia riittävät hyvin alkuun! Pianotunneilla voidaan soittaa oppilaan valitsemaa ohjelmistoa, ja oppiminen onkin usein mieluisinta silloin, kuin saa soittaa omia toivekappaleitaan. Opettajamme osaavat ehdottaa monipuolista ohjelmistoa, joka kehittää tekniikkaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää

Laulutunnit

Laulutunneilla opettelemme hyvää ja luonnollista äänenkäyttöä erilaisten ääni- ja hengitysharjoitusten ja monipuolisen ohjelmiston avulla. Jokaisen oppilaan kohdalla otetaan huomioon yksilölliset toiveet sekä äänenkäytössä, että ohjelmiston valinnassa. Tunnit sopivat sekä aivan aloittelijoille tai jo pidempään harrastaneille.

Lue lisää

Soittopolku-ryhmät

Soittopolku-ryhmät on suunnattu 3-6v ikäisille lapsille. Soittopolku-ryhmissä musisoidaan yhdessä ja harjoitellaan yhdessä olemisen ja tekemisen taitoja soiton, laulun ja leikin avulla. Ryhmä valmentaa yksilösoittotunneille. Ryhmässä soitetaan eri instrumentteja (piano, ukulele, kantele, kellopeli), ja käytetään lisäksi teemoja tukevaa rekvisiittaa (esim. rytmirinkula, voimistelunauhat, hiekkaämpärit).

Lue lisää

Vapaan säestyksen tunnit

Vapaa säestys mahdollistaa musisoinnin sointumerkeistä ja on oiva tapa opetella lempikappaleita tyylilajista riippumatta ilman nuotinlukutaitoa!

Lue lisää